FAQ

Veelgestelde vragen 

Bij Goons & Queens Amersfoort doen we ons uiterste best om al je vragen over tattoos, piercings, tarieven en onze shop zo volledig mogelijk te beantwoorden. In onze veelgestelde vragen (FAQ) vind je uitgebreide informatie over onze werkwijze, de nazorg voor je nieuwe tattoo of piercing, en wat je qua kosten kunt verwachten. Heb je na het lezen nog steeds vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! We staan altijd klaar om je te helpen.

Jazeker! We vinden het fantastisch als klanten met hun eigen ideeën komen. Onze artiesten werken graag samen met jou om jouw idee om te zetten in een uniek kunstwerk op je huid.

Na het zetten van je tattoo geven we je uitgebreide nazorginstructies mee. Het is belangrijk deze goed te volgen om je tattoo mooi te houden en infecties te voorkomen. Bel gerust als je er vragen over hebt.

Ja, wij gebruiken alleen vegan inkt van hoge kwaliteit. We vinden het belangrijk dat onze inkt niet alleen mooi, maar ook ethisch verantwoord is.

We begrijpen dat er iets tussen kan komen. Neem in dat geval zo snel mogelijk contact met ons op. We kijken dan samen naar een nieuwe afspraak. Of wanneer je een online afspraak hebt gemaakt kun je de afspraak annuleren via de link die naar e-mailadres verzonden is.

Zorg ervoor dat je uitgerust bent en wat gegeten hebt voor je afspraak. Vermijd alcohol of drugs de avond voor en op de dag van je afspraak. Breng eventueel een inspiratiebeeld mee om je ideeën duidelijk te kunnen maken aan je artiest.

De genezingstijd van een tattoo varieert, maar meestal duurt het ongeveer 2-4 weken. We geven je alle nodige nazorginstructies mee om ervoor te zorgen dat je tattoo zo goed en snel mogelijk geneest.